Despre noi

Despre noi

În anul 2015, Color Metal a împlinit 10 ani de la demararea activităţii şi de când este aliatul ideal al specialiştilor din domeniul prelucrării metalelor. A fost şi este un proiect ambiţios, pe care cu pasiune, muncă şi perseverenţă l-am dezvoltat şi consolidat în fiecare zi.
În România societatea noastră este formată din trei centre logistice la Bucureşti, Odorheiu Secuiesc şi Timişoara, de unde sunt asigurate livrări cu mijloace proprii pe tot teritoriul României. Prin parteneriatul cu societatea din Budapesta Metal Partner ne străduim să răspundem şi solicitărilor din piaţa Ungariei.
Ne-am dezvoltat rapid, câştigându-ne reputaţia de partener de încredere, datorită serviciilor de calitate şi a soluţiilor personalizate oferite clienţilor noştri. Principalele noastre atuuri sunt:
  • Promptitudine;
  • Stocuri generoase şi variate din diverse aliaje de aluminiu, cupru, alamă, bronz şi titan-zinc cu o gamă largă de semifabricate standarde şi speciale;
  • Calitate înaltă: materiale certificate de la producători renumiţi;
  • Competenţă: personal cu experienţă, specialişti în domeniul metalelor neferoase.
În acest moment aniversar putem declara că suntem liderul pieţei de distribuţie a semifabricatelor neferoase din România.
×

Mesaj de eroare

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls în menu_set_active_trail() (linia 2405 din /home/customer/www/placi-aluminiu.ro/public_html/includes/menu.inc).