Condiții generale de livrare

Condiții generale de livrare

Livrare prin curier

Comenzile de sub 50 de kg se vor livra prin curier cu plata la destinație. Pentru localitățile care se află în afara retelei Urgent Cargus Curier și Fan Curier se percepe o taxă de 1.0 lei/km + TVA, taxa care este plătită de către client iar kilometrii suplimentari sunt calculați o singură dată, doar dus, față de cea mai apropiată filială Urgent Curier

Livrarea se va face la adresa introdusă la înregistrare. Termenul de livrare obișnuit al produselor cumpărate de pe site-ul nostru se încadrează între 1 și 4 zile lucrătoare din momentul înregistrării și confirmării comenzii. În condiții speciale, timpul de livrare poate fi depășit, în aceste situații veți fi contactat și anunțat de un agent de vânzări.

În cazul în care nu puteți fi contactat la data și ora stabilită pentru livrare, vom păstra bunurile comandate timp de trei zile lucrătoare, interval în care vom încerca să Vă contactăm din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care nici în acest interval de timp nu puteți fi contactat, comanda va fi anulată.

Coletele sunt ridicate în fiecare zi la ora 15:00 de la sediul Sc Color Metal Srl , comenzile care intră după ora 14:00 urmând a fi expediate doar ziua următoare.

Vă rugăm să verificați produsele primite prin curier formulând orice reclamații în prezența curierului și înainte de a semna primirea bunurilor. Rezervăm dreptul de a nu lua în considerare reclamațiile cantitative și calitative care nu țin de condițiile de garanție și care sunt efectuate după primirea produselor și plecarea curierului.

 

distributie